Čokoládové pecičky - São Tomé 71%

5 hodnocení

Exkluzivní hořká čokoláda kategorie Single Origin z kakaových bobů z ostrova São Tomé. Atlantické klima ostrova v Guinejském zálivu skýtá ideální podmínky pro produkci prvotřídního kakaa.

Kakaové boby z ostrova São Tomé patří k nejlepším druhům afrického původu. Chuť čokolády je aromatická a intenzivní. Zpočátku příjemně nakyslá a lehce trpká, následuje široká škála vůní kakaa s náznaky tabáku zakončená vyváženou hořkostí s dlouhou kakaovou dochutí.

Kvalitní čokoládu v podobě peciček (penízků) využijete mnoha způsoby:

  • na domácí pravou horkou čokoládu
  • na pečení a vaření (brownies apod.)
  • na výrobu domácích pralinek a lanýžů
  • na domácí zmrzlinu či čokoládovou pěnu
  • do batohu na výlet i na samotné mlsání
Varianta:
165 Kč 385 Kč od 165 Kč
Dostupnost: Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Možnosti doručení
Čokoládové pecičky - São Tomé 71%
5 hodnocení
Ruční vyroba čokolád
Ruční výroba
všech našich výrobků
Čokoládová tabulka
Široký výběr
přes 70 druhů čokolád
Odeslání
Odeslání do druhého dne
každý všední den

Detailní popis produktu

    • Z výběrových kakaových bobů z ostrova São Tomé
    • Čokoláda kategorie Single Origin
    • Min. 71 % celkové kakaové sušiny
    • Velmi jemná struktura díky vysokému podílu kvalitního kakaového másla (až 43 %)
    • Bez ztužených rostlinných tuků a aromat
    • Bez GMO
    • Receptura bez emulgátorů
    • Bezlepkové, vhodné pro vegany, Kosher
    • Ručně vyrobeno a zabaleno v Praze

    Složení: kakaová hmota z kakaových bobů ze São Tomé, cukr (max. 28 %), kakaové máslo, přírodní vanilka.

    Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

    Příprava pravé horké čokolády:

    V kastrůlku zahřejeme 100 ml mléka k bodu varu, odstavíme a za stálého míchání přidáme 100 g čokoládových peciček. Mícháme do hladka. Dle požadované hustoty nápoje přidáme mléko nebo čokoládu, pomalu přihřejeme. Při pomalém zahřívání na nízký výkon lze připravit i v mikrovlnné troubě.

    Příprava polevy:

    Použijeme poměr 1 díl mléka a 2 díly čokolády. Dodržíme stejný postup jako při přípravě horké čokolády. Lesklejší polevy dosáhneme přidáním lžičky másla.