Exkluzivní BIO čokoláda kategorie Grand Cru z výběrových kakaových bobů z oblasti Bagua v Peru, s vysokým podílem odrůdy Criollo. Kakaový poklad ze srdce Amazonie - tzv. domorodé původní kakaové boby, spontánní a chuťově bohaté, kultivované místními amazonskými komunitami v souladu s přírodou.
Bagua Nativo je aromatická, lahodná čokoláda s krásnou vůní a dlouhou dochutí. Výrazná, vyvážená hořkost a příjemná lehká kyselost.
Kvalitní čokoládu v podobě peciček (penízků) využijete mnoha způsoby:
- na domácí pravou horkou čokoládu
- na pečení a vaření (brownies apod.)
- na výrobu domácích pralinek a lanýžů
- na domácí zmrzlinu či čokoládovou pěnu
- do batohu na výlet i na samotné mlsání
Detailní popis produktu
- Z BIO výběrových kakaových bobů z oblasti Bagua v Peru
- Čokoláda kategorie Grand Cru
- 81 % celkové kakaové sušiny
- Velmi jemná struktura díky vysokému podílu kvalitního kakaového másla (až 45 %)
- Bez ztužených rostlinných tuků a aromat
- Bez GMO
- Receptura bez emulgátorů
- Bezlepkové, vhodné pro vegany, Kosher
- Ručně vyrobeno a zabaleno v Praze
81% BIO čokoláda. Složení: bio kakaová hmota z kakaových bobů z oblasti Bagua, bio třtinový cukr (max. 18 %), bio kakaové máslo, bio kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, bio přírodní vanilka.
Může obsahovat stopy ořechů a mléka.
Příprava pravé horké čokolády:
V kastrůlku zahřejeme 100 ml mléka k bodu varu, odstavíme a za stálého míchání přidáme 100 g čokoládových peciček. Mícháme do hladka. Dle požadované hustoty nápoje přidáme mléko nebo čokoládu, pomalu přihřejeme. Při pomalém zahřívání na nízký výkon lze připravit i v mikrovlnné troubě.
Příprava polevy:
Použijeme poměr 1 díl mléka a 2 díly čokolády. Dodržíme stejný postup jako při přípravě horké čokolády. Lesklejší polevy dosáhneme přidáním lžičky másla.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.