Vysokoprocentní hořká čokoláda z výběrových kakaových bobů z Madagaskaru, Centrální a Jižní Ameriky.
Osobitá čokoláda s intenzivní vyváženou chutí s ovocnými a kořeněnými tóny. Velmi jemná struktura díky zvýšenému podílu kvalitního kakaového másla.
Kvalitní čokoládu v podobě peciček (penízků) využijete mnoha způsoby:
- na domácí pravou horkou čokoládu
- na pečení a vaření (brownies apod.)
- na výrobu domácích pralinek a lanýžů
- na domácí zmrzlinu či čokoládovou pěnu
- do batohu na výlet i na samotné mlsání
Detailní popis produktu
- Z výběrových kakaových bobů z Centrální, Jižní Ameriky a Madagaskaru
- Jemná struktura díky vysokému podílu kvalitního kakaového másla (44 %)
- Celkový obsah kakaové sušiny min. 72 %
- Nízký obsah cukru
- Bez ztužených rostlinných tuků a aromat
- Bez GMO
- Bezlepkové, vhodné pro vegany, Kosher
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin bez GMO, přírodní vanilka.
Může obsahovat stopy ořechů a mléka.
Příprava pravé horké čokolády:
V kastrůlku zahřejeme 100 ml mléka k bodu varu, odstavíme a za stálého míchání přidáme 100 g čokoládových peciček. Mícháme do hladka. Dle požadované hustoty nápoje přidáme mléko nebo čokoládu, pomalu přihřejeme. Při pomalém zahřívání na nízký výkon lze připravit i v mikrovlnné troubě.
Příprava polevy:
Použijeme poměr 1 díl mléka a 2 díly čokolády. Dodržíme stejný postup jako při přípravě horké čokolády. Lesklejší polevy dosáhneme přidáním lžičky másla.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoládové pecičky |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.